مقاله کاربردهای بیوتکنولوژی در کشاورزی

مقاله کاربردهای بیوتکنولوژی در کشاورزی

کاربردهای بیوتکنولوژی
کاربردهای بیوتکنولوژی کاربردهای بیوتکنولوژی بقدری وسیع است که تقریباً تمام جنبه های زندگی بشر را تحت تاثیر قرارداد و خواهد داد. به نحوی که حدس زده می شود در آینده نزدیک کنار اکثر نامهای رایج علوم و فنون یک کلمه «بیو» یا «بیوتک » هم اضافه شود که نشانه تاثیر این علم بر آن رشته می باشد. کاربرد بیوتکنولوژی در کشاورزی یا بیوتکنولوژی کشاورزی « Agbiotech »: عمده ترین کاربردهای بیوتکنولوژی در کشاورزی را می توان به دسته های زیر تقسیم کرد.

ـ ایجاد گیاهان مقاوم به حشرات و آفتها ـ ایجاد گیاهان تحمل کننده علف کشها ـ ایجاد گیاهان مقاوم به بیماریهای ویروسی و قارچی ـ ایجاد گیاهان مقاوم به شرایط سخت مانند سرما، گرما و شوری ـ ایجاد گیاهان دارای ارزش های غذائی ویژه ـ ایجاد گیاهان دارای خاصیت درمانی ـ پیشگیری ـ ایجاد گیاهان دارای خصوصیت متابولیکی تغییر یافته مانند رشد سریع و راندمان کشت بالاتر ـ ایجاد گیاهان و میوه های دارای زمان ماندگاری بیشتر همچنین باید اضافه کرد: ـ ایجاد دامهای ترانسژنیک که دارای خصوصیات ویژه ای مانند تولید شیر زیاد یا گوشت کم چربی و. . . هستند.

ایجاد جانورانی که بعنوان کارخانه تولید آنتی بادی و واکسن و دارو عمل کنند ـ ایجاد ماهیها و سایر دامهائی که با سرعت زیاد رشد می کنند گیاهان مقاوم به حشرات و آفتها باتوسعه تکنیکهای بیوتکنولوژی دانشمندان قادرند ژنهائی از یک موجود زنده را به موجود دیگری انتقال دهند. در سال 1990 اولین گیاه ترانس ژنیک در مزرعه واقعی کشت گردید و در 1993 FDA گیاهان و غذاهای ترانس ژنیک را بعنوان مواد اساساً بی ضرر معرفی کرد.


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 20

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط